The Kiwi Experience

Hej allihopa!

Lite dalig update pa sistone, sa nu kommer lite info om vad vi har pysslat med den senaste dagarna!

Efter mycket om och men kom vi till slut pa bussen fran Auckland, ett battre hallelulja moment. Forsta stoppet med Kiwi Experience (bussen som ska ta oss fran Auckland ner till Christchurch) var Mercury Bay. Pa Hot Water Beach kunde man grava en grop och hitta varmt vatten fran vulkanaktivitetet som pagar under marken. Dessvarre hann vi inte prova detta da vi skulle ivag pa en kajaktur till Cathedral Cove en bit darifran, perfekt vader sa det var verkligen hur fint som helst. Vi hann ga under nagra ganger pa vagen tillbaka till stranden, forsta fysiska aktiviteten sen vi akte hemifran och det kandes...

En natts stopp och sen akte vi vidare till Rotorua, dar Nicole och Linnea kastade sig ner i gocartbilar for en skidbacke och Johanna gick och kollade pa rykande kallor och lerbad (samt en Kiwifagel, mycket gullig!!) Efter det har vi varit en natt i en hala med ungefar 40 invanare, dar den enda attraktionen egentligen ar grottorna med alla lysmaskar. N&L tog en day off och Johanna drog ivag pa black water rafting under jord. Hur haftigt som helst, man hoppade ner for vattenfall och gled pa ett svart gummidack i totalt morker i en timme, verkligen en upplevelse! (visste ni att det som lyser ar lysmaskarnas avforing...?). Nu har vi hittat till Taupo som ar Nya Zeelands storsta sjo. Har ska vi stanna i tva dagar och imorgon ska vi ga pa en 18 km lang vandring over tre vulkaner, den ena dar sagan om ringen spelades in! Aterkommer om hur det gar och om vi overlver...

Vi har det kalasbra pa Kiwibussen, man traffar nya manniskor hela tiden de flesta riktigt roliga typer! Vi har traffat pa ganska mycket svenskar men ocksa en norrman, ganska mycket britter och tyskar och en del belger. En salig blandning med andra ord! Ikvall blir det lyxmaltid med couscous och kyckling, lite protein for en gangs skull :)





Kommentarer
Postat av: the man

Soft sätt att fly den kalla verkligheten på ...värt!

2011-02-04 @ 12:47:18
Postat av: medelene

Kul att du kan underhålla dig själv Johanna, men flytande däck och annat. ;) TA BILDER PÅ SAGAN OM RINGEN STÄLLET! Fett coolt.

2011-02-04 @ 18:29:48
Postat av: alice

grymt bra uppdatering guys!!

2011-02-04 @ 20:12:29
Postat av: Fia

Fan vad nice ju!! Hoppas ni tar hand om varandra och kramar varandra:) Puss fran Fia & Matilda

2011-02-05 @ 18:44:18
Postat av: ia

Den sista bilden på forsen var den coolaste bild jag sett på länge, riktigt snygg! Men berätta mer om grottfärden och gocart-grejen tack??

2011-02-08 @ 12:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0