Fraser Island

Nu sitter vi smutsiga och svettiga i en reception och vantar pa att duschen ska bli ledig och vi ska fa tvatta haret for forsta gangen pa tre dagar (ingen surprise att Linnea paxade forsten att duscha va?). Vi har just kommit hem fran tva natter och tre dagar pa Fraser Islands, varldens storsta sando! Tillsammans med var guide, en annan tjej och tre killar har vi akt omkring i tva fyrhjulsdrivna bilar pa stranden och inne i regnskogen. Riktigt haftigt!

Eftersom det regnade tva dagar i strack innan vi akte ut till on sa hade vi forvantat oss att fa campa och leva bushliv i sporegn, men vi hade valdigt tur och solen sken bade igar och idag! Det storsta hotet under vistelsen var helt klart dingon, en svaltande hund som kunde anfalla och sno mat. Vid lagret pa kvallarna kunde de dyka upp for att forsoka sno mat, och till sitt forsvar hade man en lang pinne, sk dingostick. Mycket anvandbar fick vi alla fyra erfara nar vi gick ut i backmorkret for att hamta saker i bilen och de dok upp bakifran. Det fanns tydligen ocksa ett antal giftiga ormar pa on, nar vi skulle ga pa toalettem ute i buskarna var var guide vanlig och sa:

-watch out for the snakes.
-ok... which ones...?
-THE DEADLY ONES.

Noden har som sagt ingen lag men det blev ett rekordsnabbt besok i skogen vill vi lova!

Nu bar det av till Airlie Beach med nattbus... Langre uppdatering och bilder fran vart kampingaventyr kommer inom kort! Puss fran oss sa lange


Kommentarer
Postat av: Michan o Per

KUL med uppdatering och tur att ni slapp regnet.

Vi gogglar just nu runt o kikar på Fraser Island och

har hittat Whitsunday Islands där vi gissar att ni ska segla.

Puss från oss

2011-03-08 @ 08:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0