hejda Aussie- hello Asia!!

Lite patryckning fran vissa mammor+ gratis internet dar vi bor i nagra dagar= slut pa bloggtorkan! Hallelulja. Sa vad har hant sen sist?

- Vi hade jatteflyt och lyckades ta oss upp till Cairns i sista sekund, dagen efter att vi akte stangde de vagarna igen pa grund av oversvamningar.

- Linnea fyllde 21!!
Tyvarr var hon jattesjuk i en vecka, sa fodelsedagen spenderades i sangen :( Vi andra firade sa gott vi kunde med chocolate pancakes till frukost, men eftersom Linnea sjalv inte hade sa kul pa dagen sa bestamdes det snabbt att vi ska fira om nu nar hon mar battre! Fortsattning foljer pa den alltsa..

- Vi motte upp
med manga vi traffat tidigare pa resan, bade fran Nya Zeeland och Fiji. Kul!

- En dag
(narmare bestamt dagen efter st Patriks day som ar en jattegrej i Australien, laget var inte pa topp nar vi satte oss pa bussen kl 7 pa morgonen) var vi pa en heldagsutflykt i regnskogen. Det var helt klart nagot utover det vanliga! Istallet for en fullproppad buss med turister och en gammal trakig guide sa var vi 16 st i en fargsprakande minivan som hette Gus (the bus) och hans chauffor Cus. Vi akte omkring hela dagen och badade i vattenfall, tutade pa allt och alla vi akte forbi, tog 10 varv i rondellerna och hade allsang med dans i bussen. Forstar att det inte ar en jattemalande beskrivning, men nar vi vid 20-tiden gick av bussen var vi valdigt glada och belatna!

- Efter Cairns
flog vi till Bangkok, en resa som for alla utom Bjork (hon hade bokat ett annat flyg) tog nastan ett dygn. Episk mellanlandning i Brisbane pa 10 timmar, sa himla kul...

- Men sen som sagt- THAILAND!
Vi spenderade tre natter i Bangkok som var en kanonstad. Hur stort som helst, tuk tuks, galet mycket manniskor och billig mat var man an tittade. En standardmiddag var pad thai for 8 kr tillagad mitt framfor ogonen pa oss och mangosmoothie for samma pris till efterratt. mmm... Forutom att vi tog pa oss stora spenderarbyxorna och bytte ut halva vara ryggsackar sa hann vi ocksa med ett besok pa floating market, Linnea traffade sin thailandska kompis fran USA och en drink pa baren Vertigo som lag pa en takterass 59 vaningar upp. Sjukt fin utsikt! Men tyvarr visste vi inte om att det var dresscode pa stangda skor och langbyxor, sa Nicole och Bjork fick lana varsitt par otroligt fashion svarta byxor! Onskar att bildbevis kunde langas, men de inforde snabbt fotoforbud fran midjan och nerat..

Nu ar vi pa en o
oster om Bangkok som heter Koh Chang! Tog sin lilla tid att ta sig hit, en dag pa buss narmare bestamt, men nu ar vi inte sa langt ifran gransen till Kambodja vilket ar bra. Tankte spendera nagra dagar har for lite sol och bad. Trots att vi varit ute och rest i tva manader nu sa har det inte blivit sa mycket av den varan!

Lite blandade bilder fran Bjorks kamera:


familjen samlad pa whitsundays, whitehaven beach


Fem dagars surfkurs utan HH (HetsHannis) Puss! /Bjork


kompisar pa segelbaten i Whitsunday!




en av alla bra att ha-grejer i vaskan. Har vi sagt att det regnar en del har borta? Dagen vi lamnade Bangkok vaknade vi upp till sporegn och fick bokstavligt talat vada i vatten ut till bussen. Nar Linnea sen sag en stor ratta tvars over gatan kande vi att det var ratt beslut att lamna storstaden..


Kommentarer
Postat av: Pappa Björk

Känns som ni är halvt hemma nu när ni kommit till Thailand. Verkar som Asien kommer ha en betydligt bättre inverkan på er reskassa än Aus/NZ. Skönt att Linnea är frisk igen och det verkar som ni har det riktigt kul. I vanlig ordning gläds jag inte med er utar är bara avundsjuk. Kram (och puss till Jo)

2011-03-24 @ 20:50:43
Postat av: mamma Hannis och Hans

underbart ni har det !!! Maste vara skont att ata och shoppa - samtidigt! Vi langtar efter lite hets i vara liv. Stor Kram Fran Zurich

2011-03-24 @ 20:54:34
Postat av: Mamma Michan

Härligt med uppdatering - TACK -  och vilka underbara bilder!

Vill också klappa koalan....

Kram till alla

2011-03-25 @ 00:25:22
Postat av: FiaMatilda

tack.

2011-03-29 @ 05:36:57
URL: http://bananamanana.blogg.se/
Postat av: Moster Bege

Hej Linnea och dina vänner!

Hoppas att du nu mår bra!! Jag tänker på er alla och tittar på era fantastiska bilder och drömmer mig bort när jag tittar ut genom fönstret och det snöar...! återigen...:( Jag är lite avundsjuk jag med...:)

Många kramar och var rädda om er!

Bege (Birgitta, Linneas moster alltså..)

2011-03-29 @ 15:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0