Segling och osregn

Godmorgon!

Just nu sitter vi i OSREGN pa ett hostel pa Magnetic Island och vantar pa bussen som ska ta oss upp mot Cairns. Vi har spenderat tva natter har pa ett otroligt prisvart hostel mitt ute i djungeln- odlor och papegojor som grannar i massor! Vi hade valdigt tur med vadret, for igar tog regnandet ett uppehall och vi passade pa att besoka ett koala-reservat som ligger dorr i dorr med dar vi bor. For nastan inga pengar alls fick vi lara oss om och halla i bade odlor, krokodiler, ormar (!!) och en koala! Riktigt haftig upplevelse, kanns sjukt kul att ha gjort det.

Innan vi tog bussen upp hit till 'Maggie" som localsen kallar on sa spenderade vi tva dagar pa en segelbat ute pa Whitsundays. Aven dar hade vi det riktigt tur med vadret, heldagen som inneholl bade snorkling och besok pa Whithaven beach, en av Australiens mest fotade platser (kritvit sand och turkost vatten, bilder kommer), var solig! Under ett och samma dygn hann vi se bade skoldpaddor, ett hoppande stingrocka, 8 delfiner som lekte runt baten och minihajar. En battre dag helt klart! Den har veckan har verkligen varit en av hojdpunkterna har i Australien, med bade Fraser Island och sedan seglingen. Vi har traffat massor av roliga manniskor och fatt minnen for livet!

Nu ar planen om naturen tillater det att ta oss upp till Cairns, spendera resten av tiden dar och sen den 19e flyga till Thailand!


Kommentarer
Postat av: fia

thats awesome mates

2011-03-15 @ 14:26:55
Postat av: mormor & morfar Johanna B

Så´n tur ni har.Efter regn kommer solsken.Ni hinner ju med allt!!! Tänk att känna värmen eller kylan från koalan o alla kräldjur burr.Snorklade ni inte i Stora Barrierrevet? Hugo 13-år,nu har vi inga små barnbarn längre.Kanonmiddag bla.oxfile o råstekt potatis.Sol o vårkänslor i dag,gula vintergäck vid altanen, -10 på natten. Johanna du vet att vi tänker o längtar efter dig.PUSSAR! Mind the boom.Hälsa.

2011-03-15 @ 18:53:29
Postat av: Cecilia Hasselström & Co

Ni verkar ha det toppenhärligt - rätt åt er! kram Cecilia & Co

2011-03-17 @ 19:19:04
Postat av: Mamma Hannis

Hej Tjejer

Vad härligt ni har det!! Längtar efter kort på Koalan.... Är ni i Cairns nu? Hur gick det, hade Poste Restante kommit fram?

Allt är bra här - varit på mitt första spinningpass =helt slut, jamen så jobbigt då.

Kram

2011-03-17 @ 19:53:41
Postat av: Pappa Björk

Låter som en trevlig tillvaro - blir som vanligt riktigt avundsjuk....

2011-03-17 @ 23:14:56
Postat av: mäztaren - ida

SKÖLDPADDOR <3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-03-20 @ 13:09:36
Postat av: MatildaFia

DALIGT MED UPPDATERING!



SKARPNING!



//MASTERBLOGGARNA

2011-03-21 @ 23:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0